Det kommer nya kalvar hela tiden…

Det ramlar just nu in kalvar… På midsommardagen föddes tre stycken. Först fick vår älskade Svea-Lotta tvillingkalvar, Lindius och Lindeman, och på kvällen nedkom Ulrika med en Linda. Därutöver har vi fått en Axelina, Bo, Bodil, Gunilla, Gusti, och Pelle… Vi är nu halvvägs in i kalvningssäsongen… Flera kor ser sprickfärdiga ut så innan månaden är över borde det blivit ännu fler…

Kattungarna har börjat flytta ifrån oss. Det kommer att bli tomt utan en massa tassar som springer omkring i huset.

Hönsen växer och blir större och två av kycklingarna visade sig vara tuppar som försöker lära sig att gala som bäst… Hönsen är lite skeptiska till de galande tupparna än, men det blir nog bättre bara de kommer ur målbrottet… :)

 

Det här inlägget postades i Aktuellt, Fotogalleri. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.