Slakten har blivit försenad

Vi kommer att som tredje eller fjärde lantbruk i Sverige men som första i Norrland och som första KRAV gård att slakta våra djur i Hälsingestintans nya mobila slakteri. Slakten var planerad till vecka 48, men vissa problem har uppstått vid inkörningen av slakteriet så de kommer inte förrän den 29 december. Detta medför att de köttlådor som normalt sett brukar finnas till försäljning nu innan jul, inte kommer att bli klara förrän i mitten av januari. Vi ber våra kunder att ha överseende och har möjlighet att vänta, då ett mobilt slakteri medför mindre stress för djuren och vi gärna ser att våra djur slaktas här hemma istället för att vi måste skicka iväg dem på långa resor till andra slakterier.

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.